Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Kies de bezorgdatum in het check-out proces!

Wat is de bezorg datum?

De datum die u aanvinkt in de bezorg datum kalender in het check-out proces is de bezorg datum. Als u voor 23:59 uw cadeautje per post besteld wordt deze de volgende dag geleverd ergens tussen 17:00 en 22:00. We leveren niet op Zaterdag en Zondag, u kunt uiteraard wel bestellen en dan wordt dit Maandag geleverd. Of kies een bezorg datum in het check-out proces.

De ontvanger heeft een brievenbus, met de wettelijk bepaalde afmetingen (minimaal 26,5cm breed en 3,2cm hoog), nodig om de bezorging vlekkeloos te laten verlopen. Als dit niet het geval is kunnen wij geen bezorging garanderen.

Verzendingen naar Belgie of Duitsland komen doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen aan bij de ontvanger.

Heb je een keuze kunnen maken? Ga dan door naar de pagina waar je gaat betalen.

 

Ontvanger, Postcode en Huisnummer:

Zorg dat je van de ontvanger van het gebak per post de juiste tenaamstelling hebt, anders is er kans dat het pakketje niet aankomt.

Zorg dat je de juiste postcode, huisnummer en stad invoert.

 

Wanneer verzenden wij het?

Je hebt een mail binnen gekregen met een orderbevestiging. Op dit moment gaan wij het cadeautje per post in orde maken en zorgen we dat alles klopt en goed wordt verpakt. U krijgt een track-and-trace code van VanavondBezorgd.nl die u verteld wanneer het pakket binnen komt.

 

Hoe gaat de bezorging?

Jouw bestelling zit in een brievenbus doosje, dit betekend dat het gebak per post door de brievenbus past en je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Let op!

De ontvanger heeft een brievenbus, met de wettelijk bepaalde afmetingen (minimaal 26,5cm breed en 3,2cm hoog), nodig om de bezorging vlekkeloos te laten verlopen. Als dit niet het geval is kunnen wij geen bezorging garanderen.

 

Ontvanger is een bedrijfsadres?

Dit is geen probleem, geef dit alleen wel van te voren aan via telefoon of mail. We versturen het dan met een andere bezorgdienst, ook geldt hier niet 'voor 23:59 besteld = morgen in huis'.

Onze service 'voor 23:59 besteld = morgen in huis' werkt namelijk samen met Vanavondbezorgd.nl, dit betekend dat we avondleveringen doen en aangezien de meeste bedrijven niet 's avonds geopend zijn kunnen we het pakketje niet afleveren.

 

Kan ik versturen van het buitenland naar Nederland?

Ja dit kan zeker, overal op de wereld kan je bij ons een gebak per post bestellen en laten leveren ergens in Nederland, Belgie of Duitsland.

 

Kan ik versturen naar het buitenland?

Op dit moment kunt u een cadeautje per post versturen naar Belgie en Duitsland, dit pakket komt doorgaans binnen 2 tot 3 dagen aan.

 

Heeft de ontvanger een huisdier?

Informeer de ontvanger dat er een pakket met voedsel aan komt. Onze pakketen zijn erg stevig, maar je kan beter zeker zijn van je zaak.