Kerst 2020

Kerst komt er weer aan en dat betekend alleen maar gezelligheid met familie en vrienden. Cadeautjes, lekkernijen en heerlijk gebak. De maand December is trouwens erg druk, zo ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw.

Wist je dat? Een van de meest bekende kerstliedjes 'Jingle Bells' eigenlijk niet was geschreven voor Kerst maar voor Thanksgiving.

En wist je dat 'Stille Nacht' van alle kerstliedjes het meeste ooit is opgenomen met maar liefst 733 verschillende versies. Het meest populaire kerstliedje is trouwens tegenwoordig toch 'All I want for Christmas' gezongen door Mariah Carrey.

Dit jaar komt bij ons ook de Kerstman op bezoek en hij neemt zijn elven en Rudolf het rendier mee. Dat is ook wel nodig want we hebben samen met de Kerstman het perfecte kerstcadeau verzonnen, een kerst banket.

Onze Kerst Specials zijn inmiddels online en u kunt kiezen uit een ambachtelijk gebakken Panettone Banket met Amandel en een Chocolade Hazelnoot Banket. Ook is het mogelijk om deze twee taartjes te combineren in een Combinatiebox Kerst Specials.