Relatiegeschenken

Bij brievenbusbanket.nl kunt u originele relatiegeschenken bestellen. In plaats van de pen met logo of een kalender in huisstijl bestelt u bij brievenbusbanket.nl een ambachtelijk banket als brievenbus cadeau.

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grotere zakelijke orders, we hebben inmiddels al meerdere bedrijven gelukkig mogen maken met onze dienst voor thuiswerkend personeel.

Maar bij brievenbusbanket.nl kunnen wij ook naar uw relaties taart door de brievenbus sturen. Dit brievenbus cadeau is een originele maar vooral ook lekkere manier om uw relaties een relatiegeschenk te geven. Want zeg nou eerlijk, het ontvangen van een heerlijk Chocolade Banket of misschien wel een Combinatiebox Chocolade en Walnoot Banket ontvangen is natuurlijk heerlijk!

Inmiddels gingen meerdere bedrijven u al voor en stuurden zij hun relatiegeschenken via brievenbusbanket.nl, hierop ontvingen zij alleen maar positieve reacties en het brievenbus cadeau werd erg gewaardeerd.

Ook nieuwjaarsgeschenken kunt u bestellen via brievenbusbanket.nl, neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl en deze al samen met u kijken naar een passende offerte op maat voor uw aanvraag.

Voordelen van relatiegeschenken bestellen via brievenbusbanket.nl zijn:

  • Gespecialiseerd in grote aantallen
  • Kleinere aantallen ook mogelijk
  • Snel verzonden door heel Nederland, België en Duitsland
  • Een origineel relatiegeschenk
  • Brievenbus cadeau personaliseren met eigen logo en/of ansichtkaartje

Ook relatiegeschenken versturen naar uw zakelijke partners of relaties?

Neem contact op met klantenservice@brievenbusbanket.nl en u krijgt binnen een dag meer informatie of een offerte opgestuurd.

Populaire producten voor een relatiegeschenk zijn onze combinatieboxen.

Vooral de Haagsche Hopjes en Chocolade Banket Combinatie en de Combinatiebox met Vier Stuks Banket is erg populair.

Tip!: Stuur uw personeel een verjaardag cadeau met onze op maat gemaakte verjaardagservice van brievenbusbanket.nl