Gebak bestellen voor thuiswerkers

“Wat een heerlijk banket! Super snel geleverd en hele goed service. Bestel het vaak voor de verjaardagen van thuiswerkende medewerkers. Aanrader!”

Deels thuiswerken is het nieuwe normaal. Alleen is het vieren van verjaardagen of afscheid nemen van een geliefde collega hierdoor wel een stuk lastiger geworden. Bij Brievenbus Banket lossen we het probleem makkelijk op door het sturen van een origineel maar vooral ook heerlijk brievenbus cadeau naar elk adres in Nederland of België. De verrassing is compleet omdat het gebak per post door de brievenbus past en de ontvanger dus nooit thuis hoeft te wachten op een bezorger.

Een cadeautje voor thuiswerkers kunt u bij Brievenbus Banket op verschillende manieren personaliseren. Zo kunt u er altijd voor kiezen een gratis ansichtkaartje aan toevoegen met het logo van Brievenbus Banket. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen logo op de ansichtkaartjes te nemen of bijvoorbeeld het verzenddoosje in eigen huisstijl.

Benieuwd naar wat de brievenbus cadeaus voor thuiswerkers van Brievenbus Banket voor u kunnen betekenen? Neem contact op met de klantenservice via mail of bel naar 085-200 67 01.

Ook kunt u bij Brievenbus Banket relatiegeschenken bestellen of andere zakelijke bestellingen doen.

Tip! Neem de verjaardagservice af bij Brievenbus Banket en verras uw werknemers op hun verjaardag met deze geautomatiseerde service!