Vaders worden op Vaderdag vaak getrakteerd op een fles whisky of een nieuwe scheer set. Maar ook vaders houden van een heerlijk gebak per post.

Bij brievenbusbanket.nl kan je deze tradities een keer doorbreken door jouw vader een ambachtelijk taartje per post te sturen met persoonlijke Vaderdag wens.

Vaderdag wordt gevierd op Zondag 20 Juni 2021. Omdat er niet bezorgd wordt op zondagen stellen we voor om jouw vaderdag cadeau van brievenbusbanket.nl op Vrijdag 18 Juni of Maandag 21 Juni te laten bezorgen zo door de brievenbus bij jouw vader.

Verras jouw vader met een heerlijk gebak door de brievenbus. Extra leuk om te ontvangen als je ook nog gratis een persoonlijke boodschap toevoegt op het bijgevoegde ansichtkaartje!

Je kan een keuze maken uit verschillende soorten en maten ambachtelijk banket. Namelijk;

Kan je niet kiezen uit de soorten brievenbus taartjes? Geen probleem! Er is ook de mogelijkheid om jouw vader als Vaderdag Cadeau een combinatie gebak box te schenken met verschillende soorten gebak per post.

Buiten Vaderdag om is een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld je vaders verjaardag!

Voor alle soorten brievenbustaart ga je naar gebak bestellen en maak je een keuze!

Same Day Delivery!

Voor 11:00 's ochtends besteld, vanavond al bezorgd!

Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!

Of kies uw aflever datum uit in de kalender op de afrekenpagina.

Gratis kaartje toevoegen!

Voeg gratis een leuke persoonlijke boodschap toe aan de bestelling!