Valentijns Cadeau

Valentijnsdag is een romantische jaarlijkse feestdag op 14 Februari. De perfecte dag om een Valentijns cadeau per post te geven, of te ontvangen!

Deze dag is in de meeste landen op de wereld een feestdag, hoewel het wel gewoon een werkdag is, is Valentijnsdag de een na meest gevierde feestdag ter wereld na Nieuwjaarsdag.

De Argentijnen maken er een nog langer feestje van, die trekken namelijk een hele week uit om de romantiek en liefde te vieren, sterker nog, in Juli plakken ze er nog eens zeven dagen aan vast om de 'week van de romantiek' te vieren.

Leraren ontvangen de meeste valentijnskaarten van iedereen!

Dit jaar met Valentijnsdag kan je je liefde of crush een perfect cadeautje per post sturen met brievenbusbanket.nl. In plaats van alleen een kaartje te sturen, stuur je ook een taartje per post op, een perfect brievenbus cadeau dus! Liefde gaat natuurlijk bij veel mannen én vrouwen door de maag, dus dit is de perfecte manier om te vertellen dat je iemand leuk vindt!

Twijfel dus niet langer en zorg dat je op tijd het perfecte cadeautje per post aan je lover geeft, of natuurlijk aan jezelf als je van een Chocolade Banket houdt. Het Chocolade Banket is natuurlijk ook verkrijgbaar in de maten Large en Extra Large.

Om de verschillende soorten en maten producten te bekijken ga je naar gebak bestellen en maak je een keuze!

Same Day Delivery!

Voor 11:00 's ochtends besteld, vanavond al bezorgd!

Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd!

Of kies uw aflever datum uit in de kalender op de afrekenpagina.

Gratis kaartje toevoegen!

Voeg gratis een leuke persoonlijke boodschap toe aan de bestelling!