Verjaardagservice Brievenbus Banket

Stuur een heerlijk brievenbus cadeau van Brievenbus Banket naar uw werknemers!

Wilt u uw werknemers en collega's verrassen met een heerlijk taartje per post op hun verjaardag? Zoek niet verder! Brievenbus Banket regelt het met een op maat gemaakte verjaardagservice!

Als één van uw werknemers of collega's jarig is ontvangt hij of zij automatisch een brievenbustaart van brievenbusbanket.nl met een kaartje met een verjaardagwens!

  1. Allereerst kiest u een brievenbus cadeau uit voor uw werknemers.
  2. Kies een soort en maat gebak per post uit die u graag aan uw werknemers wilt geven op zijn of haar verjaardag, de Combinatie Box Haagsche Hopjes en Chocolade Banket is bijvoorbeeld erg populair onder bedrijven, en wij nemen alle verdere zorgen uit handen.
  3. U levert een lijst met namen, adressen en geboortedata van uw werknemers. Uiteraard gaan wij hier volgens de AVG-wetgeving mee om. Wanneer één van uw werknemers bijna jarig is ontvangen wij een melding in onze agenda. Wij zorgen er dan voor dat het taartje per post leuk wordt ingepakt en dat het kaartje met bijbehorende naam en boodschap wordt toegevoegd. Als het brievenbus pakketje klaar is sturen we het op en de gelukkige werknemer ontvangt een heerlijk en origineel cadeautje per post op zijn of haar verjaardag!

Interesse?

Neem contact op via: klantenservice@brievenbusbanket.nl of 085-200 67 01

Ook kunt u uw relatiegeschenkenzakelijke bestellingen op maat of cadeaus voor thuiswerkers gemakkelijk bestellen op brievenbusbanket.nl.