De datum die u aanvinkt in de bezorg datum kalender in het check-out proces is de bezorg datum. Als u voor 23:59 uw cadeautje per post besteld wordt deze de volgende dag geleverd ergens tussen 17:00 en 22:30. We leveren niet op Zaterdag en Zondag, u kunt uiteraard wel bestellen en dan wordt dit Maandag geleverd. Of kies een bezorg datum in het check-out proces.

De ontvanger heeft een brievenbus, met de wettelijk bepaalde afmetingen (minimaal 26,5cm breed en 3,2cm hoog), nodig om de bezorging vlekkeloos te laten verlopen. Als dit niet het geval is kunnen wij geen bezorging garanderen.

Heb je een keuze kunnen maken? Ga dan door naar de pagina waar je gaat betalen.

Nog geen keuze kunnen maken? Ga naar gebak bestellen op brievenbusbanket.nl en kies uw brievenbus cadeau uit!

Alle bestellingen die u voor 23:59 plaatst bij brievenbusbanket.nl worden de volgende dag al geleverd, u kunt in de check-out een bezorg datum aanklikken in de kalender. Zodra u dit heeft gedaan gaan we direct aan de slag met uw bestelling en zorgen we dat het brievenbus taartje op tijd aankomt!

('Voor 23:59 besteld, morgen in huis!' geldt niet voor grotere bestellingen vanaf 10 stuks of grotere zakelijke orders, neem hiervoor contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor de mogelijkheden)

U kunt vanaf 2021 ook kiezen om een last minute taart door de brievenbus te versturen via brievenbusbanket.nl, als u voor 11:00 's ochtends een bestelling plaatst ziet u in de check-out de bezorg datum optie van dezelfde dag waarop u besteld staan, klik deze aan en wij gaan uw brievenbus taartje in orde maken voor de ontvanger die het brievenbus gebakje nog dezelfde avond ontvangt!

(Same Day Delivery geldt niet voor grotere bestellingen vanaf 10 stuks of grotere zakelijke orders, neem hiervoor contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor de mogelijkheden)

Verzendingen naar België komen doorgaans binnen één tot twee werkdagen aan bij de ontvanger. Voor verzendingen naar België kunt u geen bezorg datum kiezen in de check-out, de datum waarop u besteld voor 11:00 's ochtends is de verzend datum. Voor grotere orders naar België, neem contact op met de klantenservice voor een offerte.

Zorg dat je van de ontvanger van het gebak per post de juiste tenaamstelling hebt, anders is er kans dat het pakketje niet aankomt.

Zorg dat je de juiste postcode, huisnummer en stad invoert.

Je hebt een mail binnen gekregen met een orderbevestiging.

Op dit moment gaan wij aan de slag om het brievenbus cadeau in orde maken en zorgen we dat alles klopt en goed wordt verpakt.

Wij verzenden het gebak altijd op de dag dat de ontvanger het pakketje krijgt, dit is een Same Day Delivery waardoor uw brievenbus gebakje extra vers aankomt!

U krijgt een track-and-trace code van Red Je Pakketje die u verteld wanneer het pakket binnen komt. Uw pakketje wordt afgeleverd tussen 17:00-22:30.

Dit is geen probleem, geef dit alleen wel van te voren aan via telefoon of mail. We versturen het dan met een andere bezorgdienst, ook geldt hier niet 'voor 23:59 besteld = morgen in huis'.

Onze service 'voor 23:59 besteld = morgen in huis' werkt namelijk samen met bezorgdienst Red Je Pakketje, dit betekend dat we avondleveringen doen en aangezien de meeste bedrijven niet 's avonds geopend zijn of een brievenbus hebben kunnen we het pakketje niet afleveren.

Informeer de ontvanger dat er een pakket met voedsel aan komt!

Onze pakketen zijn erg stevig, maar je kan beter zeker zijn van je zaak.