Zakelijk Gebak Bestellen 

Zakelijke bestellingen

Voor zakelijke orders kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Orders tot 10 stuks brievenbus taartjes kunt u aanklikken in de winkelwagen, afrekenen en ons een mail sturen met een adressenbestand. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze pagina over bestellen.

Komt u er niet uit? U kunt uiteraard altijd contact opnemen met klantenservice@brievenbusbanket.nl.

Als u een zakelijke bestelling plaatst bij brievenbusbanket.nl kunt u er van uit gaan dat we het brievenbus gebak ambachtelijk bakken en zorgvuldig verpakken. De ontvanger zal erg onder de indruk zijn van een heerlijk en origineel geschenk per post.

De zakelijke mogelijkheden van brievenbusbanket.nl zijn:

  • Kaartjes in huisstijl *
  • Logo sticker op de doosjes *
  • Op factuur bestellen

Als u een offerte wilt aanvragen ontvangen we graag de volgende gegevens bij de aanvraag:

  • Soort gebak door de brievenbus
  • Aantal adressen
  • Persoonlijke boodschap voor de kaartjes
  • Afleverdatum

Zodra we deze gegevens hebben kunnen we een passende offerte voor u laten maken, stuur een mail met de gegevens naar klantenservice@brievenbusbanket.nl of bellen naar 085-200 67 01.

Akkoord met de offerte:

Nadat u akkoord bent met de offerte krijgt u van ons een factuur van uw bestelling. Deze dient betaald te worden binnen de betalingstermijn. 

Tip!

Bestel voor uw thuiswerkend personeel of collega's taart door de brievenbus en verras ze met een origineel en lekker cadeautje per post.

* Drukwerk in eigen huisstijl is mogelijk maar hiervoor is er wel voldoende tijd nodig tussen de bestelling en de bezorg datum, houdt hier rekening mee. Voor meer informatie, neem contact op met de klantenservice van Brievenbusbanket.nl 

Het is altijd mogelijk en gratis om een persoonlijke boodschap op onze eigen kaartjes af te drukken.